Menu
EUR
Happy New Year

Happy New Year

Door: Valerie Reacties: 0

Lieve Klant,

 

Vandaag is de laatste dag van 2023 en kijk ik graag samen even terug op het afgelopen én natuurlijk vooruit op het aankomende jaar.

 

2023 was een jaar waarin we veel keuzes hebben moeten maken. Weersinvloeden, economische onzekerheden en de ontwikkelingen binnen het retaillandschap hebben een grote rol gespeeld. Er waren uitdagingen, maar ook kansen. Dat is voor mijzelf en voor ons als bedrijf misschien wel één van de belangrijkste lessen geweest: een situatie heeft altijd twee kanten maar er is uit vrijwel iedere situatie positiviteit te behalen.

 

Als ik terugkijk naar de uitdagingen en dus ook de lessen die wij eruit hebben kunnen en mogen trekken, heb ik de verschuivingen in het weer als enorme uitdaging ervaren. Hoe gaan we dat aanpakken? Dat is immers iets wat wij niet kunnen veranderen. De zomer startte heel laat, terwijl de winterjassen in juli alweer binnenkwamen. Het was halverwege oktober ook nog niet écht koud, waardoor de noodzaak voor diezelfde winterjassen niet zo hoog was. Dat zorgt voor een (ver)kort verkoopseizoen en als het straks in maart “ineens” echt koud wordt, hebben wij jullie alleen maar zomerjassen aan te bieden… Dat moet anders! En dat gaan wij dus ook doen!

 

Vanaf volgend jaar zul je merken dat wij ons inkoopbeleid hebben aangepast zodat er binnen zal komen - wat wij verwachten - dat jij op dát moment nodig hebt. We hebben nu al hele praktische en stijlvolle items van Minus en Peppercorn binnen die jouw kledingkast van het warme van de wintermode naar het vrolijke van het voorjaar brengen! En wordt het in februari toch nog koud? Geen probleem; er komt nog prachtige knitwear van Rino Pelle aan!

 

Daarnaast zien wij dat de prijs van een artikel een steeds belangrijkere factor in het aankoopproces wordt. En heel eerlijk, dat is natuurlijk ook belangrijk! Daarom hebben wij onze prijsopbouw iets verlaagd en zul je merken dat de artikelen die wél iets duurder zijn, dat ook gerechtvaardigd is.

 

En is iets uitverkocht? Dan is het ook op! Wij zullen niet meer eindeloos gaan aanvullen want uiteindelijk wilt men vernieuwing, verrassing en verwondering en dat willen wij je graag brengen.

 

Deze nieuwe manier van werken geeft ons veel inspiratie en creativiteit brengen en daarom nodigen wij je ook van harte uit om gezellig langs te komen - We zien je graag! Vol energie en enthousiasme staan wij ook echt te popelen om de nieuwe collecties aan je te tonen. Onderaan deze mail zul je dan ook wat beelden vinden als voorproefje op wat een fantastisch modeseizoen gaat worden.

 

De allerbeste wensen voor 2024. Ik gun je een gezond, gezellig, bijzonder en leerzaam nieuw jaar.

 

En om het nieuwe jaar nóg knallender te beginnen… Vanaf 2 januari wordt de gehele sale afgeprijsd naar 50% korting!

 

Lieve groet,

 

Valerie en Team Pepper


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze laatste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €74,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!