Menu
EUR
Moederdag 2024 en... Mijn verjaardag!

Moederdag 2024 en... Mijn verjaardag!

Vandaag sta ik stil bij mij eigen moederschap en hoe enorm trots ik ben op mijn drie lieve kinderen. Het zijn eigenlijk inmiddels meer jongvolwassenen waarmee je zulke leuke gesprekken kunt voeren, enorm kan lachen en voor de grappigste situaties zorgen met wat zij allemaal beleven en meemaken. Ik vind het inspirerend hoe zij naar dingen kijken en met situaties omgaan. Ik leer daar zelf ook heel veel van en krijg er veel nieuwe inzichten van.  

Afgelopen week ben ik met mijn dochter Maxime naar mijn moeder in Frankrijk gereden en daar hebben wij heerlijke dagen gehad. Lekker gekookt, veel gewandeld, gekletst en vooral veel gelachen. Écht momenten om te koesteren.

Mijn moeder vertelde ons dat ik geboren ben op Moederdag en dit jaar valt 12 mei ook weer op Moederdag! En wie jarig is trakteert natuurlijk! Daarom trakteer ik volgende week op gebak en ben je van harte uitgenodigd om gezellig langs te komen! 

Dit jaar hebben wij een andere Moederdag als gebruikelijk, omdat het de eerste Moederdag is zonder mijn lieve schoonmoeder Ria, die afgelopen november is overleden. Daarom denk ik ook aan iedereen die het op deze dag om wat voor reden dan ook moeilijk heeft. Ik hoop je hierbij een hart onder de riem te kunnen steken en weet dat je gezien wordt!


Reacties (3)

gravatar
Valerie van Rijn
Geplaatst op 2024-05-14 19:45:44
Dankjewel Mieke, wat ontzettend lief en attent van je.
gravatar
Valerie van Rijn
Geplaatst op 2024-05-14 19:40:47
Hi Fenny,

Wat lief van je! Dankjewel en ook dank voor je support onder onze filmpjes!
gravatar
Valerie van Rijn
Geplaatst op 2024-05-14 19:40:07
Hi Annemieke,

Wat super lief van je! Heel erg bedankt!
gravatar
Annemieke
Geplaatst op 2024-05-12 12:21:24
Valerie, van harte gefeliciteerd! Ik wens je een mooie dag met mooie herinneringen.
gravatar
Fenny Edens
Geplaatst op 2024-05-12 12:05:47
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en heb een fijne dag met je gezin en herinneringen aan je schoonmoeder.
gravatar
Mieke Heiliegers
Geplaatst op 2024-05-12 11:53:17
Lieve Valerie,
Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag, ik wens je een hele fijne dag met je mooie gezin!!

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze laatste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €74,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!