Menu
EUR
Afscheidsfeestje Ria

Afscheidsfeestje Ria

Al sinds het ontstaan van Pepper Damesmode in 1997 mag ik op de steun en support van Ria rekenen. Toen ik Ria vertelde dat ik de winkel van mijn zus zou overnemen kwam er een grote lach op haar gezicht. "Oh dat is mooi Valerie," zei ze "want ik heb wel zin in een avontuur!". 

 

Zo gezegd, zo gedaan. Waar we begonnen in een kleine en knusse winkel op de Peperstraat 9, zijn we enorm gegroeid en durfde we het op een gegeven moment aan om te verhuizen naar Peperstraat 4, waar wij nu zitten. Er ging natuurlijk van alles mis en waar elke grote tegenslag mij soms echt even kon raken, begon Ria alleen nog maar meer te lachen. 

 

Iedereen die Ria kent en van haar goede adviezen en heerlijke kopjes koffie heeft mogen genieten, weet dat zij een enorme lieverd is met een sterk gevoel voor mode. Naast dat Ria de oma van mijn kinderen is, was zij écht mijn steun en toeverlaat in de winkel. Vol enthousiasme stond zij altijd voor alles en iedereen klaar. We hebben veel meegemaakt - Mooie momenten en ook mindere momenten zoals ziekte, waar we gelukkig allemaal sterker van zijn geworden. 

 

Privé en zakelijk kunnen wij enorm goed met elkaar overweg en het team en ik missen haar dan ook enorm in de winkel. Maar, het is nu tijd voor Ria om van haar welverdiende pensioen te genieten. 

 

Door de Corona hebben wij Ria geen afscheid kunnen geven zoals zij verdiend en hebben velen van jullie ook geen afscheid van Ria kunnen nemen. Daarom willen wij haar op woensdag 8 september en zaterdag 11 september in het zonnetje zetten. Ria zal vanaf 14:00 uur tot sluitingstijd in de winkel zijn voor een kopje koffie. Kom je gezellig een stukje taart eten? We zien je graag!

Fijne zondag!

 

Liefs,

Valerie


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze laatste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €74,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!