Menu
EUR
Chic in the City met Studio Anneloes

Chic in the City met Studio Anneloes

Yess! Wij zien steeds meer kleine feestjes en groot blijdschap in de winkel nu er steeds meer mag en dat zien wij ook aan de collecties terug. We kiezen voor rustige basics, aangevuld met echte Keypieces en Statement Items. En... We zien steeds meer kleur en daar zijn wij bij Pepper Damesmode zó blij mee, want wie wordt er nou niet vrolijk van kleur?

 

Anneloes van Studio Anneloes wordt ook blij van kleur en dat zien wij in de Chic in the City Collectie goed terug. Het prachtige Nederlandse merk introduceren namelijk twee nieuwe kleuren voor het najaar: Petrol en Indigo. Dit doen zij in de geliefde Travel Quality én mooie breisels. Heb je trouwens ook al de gave prints gezien? De Flower print is helaas al helemaal uitverkocht  

Tijdens het inkopen heb ik even kort met Anneloes gesproken over de inspiratie achter deze collectie, want bij als ik City Chic hoor slaan mijn gedachtes gelijk op wild en vloeit de inspiratie. Sommige weten wellicht dat ik zelf in Parijs, de stad van de liefde, heb gewoond maar ook een liefde heb voor City Trips. Eigenlijk kan je maar tot één zelfde conclusie komen: als je gaat reizen is de Studio Anneloes kleding ideaal.

 

Inspiratie en uitjes om Chic in the City te zijn, hoeven wij niet ver te zoeken. Ons pittoreske Wijk van Duurstede leent zich daar natuurlijk perfect voor! Ik werk inmiddels al meer dan 25 jaar in Wijk bij Duurstede, maar kan eerlijk toegeven dat ik soms nog steeds overvallen word door de schoonheid en de authentieke sfeer in de binnenstad. Ik ben er ook graag voor de stad zelf. Ik word bijvoorbeeld heel blij van de prachtige bloemen van Henk Ganzeman en je kunt mij wakker maken voor een heerlijk gebakje van Bakerij Lakerveld. 

 

Aankomende week worden de laatste items uit de Chic in the City Collectie van Studio Anneloes uitgeleverd en dan gaan we alweer door naar de volgende collectie! Zal ik de naam alvast verklappen? Dat is Studio Rouge! Ook de Studio Rouge Collectie van Studio Anneloes kun je straks natuurlijk bij Pepper Damesmode bewonderen! Zowel in de fysieke winkel, als online!

 

Ohja, heb je trouwens gezien dat wij weer kaartjes voor de Modeshow met Lonneke Nooteboom beschikbaar hebben? Kom je ook gezellig mee genieten van dit unieke spektakel? Kaartjes zijn HIER te koop.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze laatste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €74,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!