I.v.m. drukte bij PostNL kan het zijn dat uw bestelling 1-2 dagen later bezorgd kan worden

Modeshow met Lonneke Nooteboom

 • Geplaatst op
 • 7
Modeshow met Lonneke Nooteboom

Yess... Ik heb de afgelopen weken echt moeite gehad om mij niet te verspreken of het stiekem toch te verklappen, maar nu kan ik het ein-de-lijk delen: Wij gaan een Pepper Party Weekend organiseren en deze trappen wij af met een Modeshow in de Grote Kerk tegenover de winkel. En niet zomaar een Modeshow...

Een tijdje geleden begon het bij mij te kriebelen.. We hebben een webshop geopend en heel veel nieuwe klanten mogen leren kennen, .. en de winkel wordt verbouwd. Dat moest toch wel gevierd worden! Daarom organiseren wij de Pepper Party Days, waarbij wij alles gaan vieren.

De aftrap van de Pepper Party Days wordt gedaan met een Modeshow in de Kerk tegenover de winkel, met presentatie door Valerie en LONNEKE NOOTEBOOM! Wauw! Lonneke is één van de meest bekende stylistes in Nederland, met een bestseller en jarenlange ervaring onder haar arm. 

Omdat wij grote belangstelling verwachten en een beperkt aantal kaarten beschikbaar hebben i.v.m. de maatregelen, gaan wij iets ONGEKEND BIJZONDERS doen. Er komt een professionele Camera Crew en die gaan de hele Modeshow LIVE STREAMEN, zodat je vanuit huis kunt meekijken en via de chat vragen kunt bestellen. Het is een hele happening maar het wordt zó gaaf! Dit wil je echt niet missen!

 

WAAR: In de Grote Kerk tegenover de Winkel in Wijk bij Duurstede

WANNEER: Donderdag 30-9 om 19:30 uur

 

Na de Modeshow is het mogelijk om in de winkel te komen passen. Omdat wij de drukte goed willen spreiden en iedereen de ruimte en kans willen geven om onze prachtige items te bewonderen, zal er ook een Consumptie Bon in de Goodie Bag zitten, zodat je eventueel ook eerst even het terras op kunt.

 

LET OP: De kaartjes zijn uitverkocht. Wilt u op de reserve-lijst, dan horen wij dat graag! U kunt natuurlijk altijd via de Live Stream meekijken of gezellig langskomen.

 

 

Reacties

 1. Valerie van Rijn Valerie van Rijn

  Hi Saskia,

  Bedankt voor je reactie!

  De kaarten zijn helaas uitverkocht, sorry! Het lijkt ons heel leuk om een Shopping Night voor jullie te organiseren, zullen we dat plannen?

  De Modeshow kun je wel via de Live Stream op Instagram en Facebook meekijken.

  Lieve groet,

  Valerie

 2. Valerie van Rijn Valerie van Rijn

  Hi Maria,

  Bedankt voor je reactie, wat leuk!

  Het bijzondere aan dit evenement is dat er een cameraploeg komt om het live uit te zenden, je kunt dus vanaf elk adres en waar je ook bent meekijken als je zou willen!

  Fijne vakantie en geniet lekker!

  Lieve groet, Valerie

 3. Maria Maria

  Wat ontzend leuk maar O zø jammer ik ben dan op vakantie .
  Wens je een geweldige avond met je medewerkers toe.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »