Menu
EUR
Pepper Party Days & Christel gaat met Pensioen

Pepper Party Days & Christel gaat met Pensioen

Wij hebben enorm uitgekeken naar de Pepper Party Days! De Modeshow met Lonneke Nooteboom, het laten zien van de vernieuwde winkel en de mooie nieuwe collectie... Maar ook het afscheid nemen van Christel en dat vinden wij allemaal best een beetje lastig.

 

Christel is zeven jaar geleden bij Pepper komen werken en nam een enorme dosis ervaring, kunde en humor mee! Chris kan bij alle grapjes nét een stapje er bovenop doen en ik zal nooit vergeten hoe ze mij een keertje zó hard aan het lachen heeft gemaakt, dat ik niet alleen buikpijn had van het lachen maar ook niet meer in staat was om te praten, want we hadden een half uur lang (!) de slappe lach. Als er iemand in mijn gezin jarig is, is Christel altijd één van de eersten die een berichtje stuurt of belt om te feliciteren. Dat geeft eigenlijk ook wel aan wie Chris is... Chris is familie!

 

Maar het is nu echt tijd voor Christel om van haar welverdiende pensioen te genieten. Anderhalf jaar geleden zou Christel daar al mee beginnen, maar ze is gebleven om ons in de Corona periode te helpen. Dat is óók wie Christel is - Iemand op wie wij altijd kunnen bouwen en echt hart voor de zaak heeft.

 

Dus kom vandaag vooral gezellig langs tijdens de laatste Pepper Party Day! We zijn geopend tussen 12:00 en 17:00 uur en we eten graag een gebakje met je, ter ere van Christel. Alle aankopen die vandaag gedaan worden in de winkel en online, maken kans op een set van Soya Concept t.w.v. 150 EUR of een item van Co'Couture naar keuze.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze laatste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €74,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!